Kutak za roditelje

Poštovani roditelji na ovim stanicama možete vidjeti aktualne novosti vezane za školu.

7.1.2020.

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija

Publikacije vezane uz zaštitu djece na Internetu dostupne na poveznici https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504, a video sadržaj "Kako zaštiti djecu na internetu" je dostupan na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss.


15.11.2019.

Dragi roditelji u privitku ove obavikjest možete pogledati brošuru" Pogled u sebe", koja vam može pomoći u razumijevanju adolescencije i svim izazovima koje ona nosi za mlade.

U brošuri su navedeni i kontakti ustanova i udruga na području Grada Zagreba, koje pružaju ciljanu pomoću domeni mentalnog zdravlja. U cilju nam je da svi koji skrbe o mentalnom zdravlju mladih, a tu obitelj ima iznimno važnu ulogu, raspolažu relevantnim, stručnim i provjerenim informacijama.

Pogled u sebe


Održana panel rasprava “Tko se ne bi cijepio protiv raka?” S ciljem informiranja javnosti o bolestima uzrokovanim humanim papiloma virusom (HPV) i mogućnostima zaštite od istih Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Povjerenstvom za prevenciju infekcija HPV-om te Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Gradom Zagrebom organiziralo je tiskovnu konferenciju i panel raspravu “Tko se ne bi cijepio protiv raka?”. Dodatne informacije o govornicima kao i sažetak rasprave dostupni su na:

http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Strucnjaci-isticu-da-postoji-cjepivo-protiv-raka-vrata-maternice-i-ostalih-6-vrsta-raka


Obavijest Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova: anketiranje_obavijest