Zahvale

Zahvale

Škola zahvaljuje:

Prije svega cijeloj Drupal open source zajednici koja je izradila, izrađuje i osigurava nenaplatni dostup ovom okružju za upravljanje sadržajem i tako omogućila i našoj Školi vrhunske mogućnosti pristupa u digitalno izdavaštvo i uvid u njegove još neupotrebljene kao i predstojeće mogućnosti.

Odmah nakon toga slijedi i zahvala zajednici Drupal korisnika Drupal Hrvatska u sklopu koje je izrađen dio  Hrvatskog prijevoda za Drupal sučelje koji smo i mi sa zahvalnošću koristili.

Uz suradnju zaposlenika Škole, Ravnateljice mr. sc. Štefice Sudar, prof. koja je zadala cjelokupnu sadržajnu strukturu Weba Škole, Voditeljice Knjižnice Škole Mile Mikecin, prof. koja je uredila mnogobrojne galerije, valja zahvaliti suradnicimima koji su implementirali Drupal okružje - konfiguracije modula, održavanje baze i sadržaje u MySQL bazi - Vedranu Papešu, studentu druge godine informatike u VHZK i njegovim suradnicima, tvrtki Init d.o.o. koja je ažurirala rad servera u školi sa Ubuntu distribcijom, te profesoru informatike Škole koji pruža podršku na održavanju stranica. Škola također zahvaljuje i Z. Papešu, prof. i V. Kirinić, prof. bez kojih cijeli ovaj projekt oslonjen na Drupal ne bi bio moguć, kao i S. Kuljancu na njegovoj inicijativi i upornosti u praćenju razvoja i korištenju produkata Drupal zajednice.