Odmorko

Gradski ured za obrazovanje zaprimio je obavijest Školskog sportskog saveza Grada Zagreba koji tijekom ljetnog odmora učenika organizira program "Odmorko ljeto 2021".

Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec, ŠRC Šalata i PVC Mladost. Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletike, sportova s diskom, boćanja, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, plesova, raftinga, kajak kanua, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja sa tajnama Medvednice.

Također u sklopu programa "Odmorko ljeto 2021" organizirat će se dva turnira u odbojci na pijesku i futsalu. Ekipu mogu činiti učenici iz različitih škola. Prijavni list za turnire možete pronaći ovdje.<https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=vijest&id=166>

U sklopu Programa "Odmorko ljeto 2021." provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza: "SPORTSKI PRAZNICI". U Gradu Zagrebu provoditi će se na četiri lokacije: OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ MALEŠNICA, OŠ JELKOVEC i OŠ ODRA.  Učenici koji sudjeluju mogu biti iz različitih škola.

Link za prijavu na programe za koje je navedeno da je prijava obavezna: https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1

Napominjemo da je sudjelovanje u aktivnostima besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza Grada Zagreba.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer