Accessibility Tools

Worldskills 2024

Worldskills 2024

Prvi dan

Prvi dan natjecanja WorldSkills Croatia 2024 je završio.
Učenici naše Škole Dora Ivanić, Josipa Ćenan, Anna Krpan, Karlo Andrijević, Dora Kokalović i Sara Samuela Klapčić s nastavnicom Anom Mutić pripremili su kutak “Isprobaj vještinu”. Posjetitelji su mogli naučiti KPR, zbrinjavanje rana i pomoć kod gušenja te izmjeriti krvni tlak.
Posjetite nas i sutra u paviljonu 11a, kod discipline Zdravstvena njega. Čekamo vas već od 8.30!

Drugi dan

Povodom Dana škole, nastavnici i učenici svih razreda naše Škole danas su posjetili WorldSkills Croatia, natjecanje na Zagrebačkom velesajmu.
Dobre zabave, novih iskustava i sprobanih vještina koje nude druga strukovna zanimanja nije nedostajalo. Bila je to sjajna prilika da učenici nauče o različitim vještinama, vide talentirane natjecatelje na radu i inspiriraju se da slijedite svoje snove…

Iza nas je odličan, drugi dan natjecanja WorldSkills Croatia.

“Isprobaj svoju vještinu” Škole za medicinske sestre Vinogradska i danas je posjetilo nekoliko stotina posjetitelja. Ako još niste, posjetite nas sutra u paviljonu 11a, disciplina Zdravstvena njega i naučite KPR, zbrinjavanje rana i pomoć pacijentu kod gušenja.

Treći dan

Tijekom posljednja tri dana, 13., 14. i 15.5. 2024. na Zagrebačkom velesajmu održano je WorldSkills Croatia, strukovno natjecanje na kojem je u disciplini Zdravstvena njega nastupila naša učenica Lucija Dragosavac pod mentorstvom nastavnice Martine Trnčević.
Naša Lucija osvojila je 1. mjesto na ovom prestižnom stukovnom državnom natjecanju!
Čestitamo Luciji i Martini na uspjehu!

Share This Story, Choose Your Platform!

Joining Over 800,000 Students Enjoying Avada Education now

Become Part of Avada University to Further Your Career.

Go to Top