Accessibility Tools

Bodies

BODIES 2.0. – Veličanstveni svemir u nama

Bodies 2.0. je svjetski, impresivna i edukativna izložba koja posjetitelja vodi na putovanje  kroz anatomiju pravih ljudskih tijela kako bi otkrili kako je čovjek kompleksan i očaravajući stroj, gledajući u prava ljudska tijela, organe i organske sustave. Izložba Bodies 2.0 .prikazuje stvarna , nekad živa ljudska tijela i organe te omogućava svim posjetiteljima da iz prve ruke vide sve ono što je „privilegija” liječnika i znanstvenika.

Tijekom svog školovanja učenici uče iz tekstova, slika, atlasa, knjiga, a najbolji način za razvoj interesa je približiti učenicima ono što su naučili te potaknuti ih na širenje znanja na interaktivni način što omogućuje izložba Bodies 2.0.

Bodies 2.0. – Veličanstveni svemir u nama je znanstveno edukativna izložba koja se sastoji od 200 eksponata ljudskog tijela, koji su sačuvani metodom polimerne impregnacije.  Bodies 2.0.- Veličanstveni svemir u nama figurativno „ulazi pod kožu” prikazujući složenost ljudskog tijela te omogućuje trodimenzionalni pogled na unutrašnjost tijela.

Učenici Škole za medicinske sestre Vinogradska  posjetili su izložbu pod nazivom Bodies 2.0.  – Veličanstveni svemir u nama uz pridržavanje  epidemioloških mjera. Nakon izložbe dobili su bolje razumijevanje strukture i složenosti ljudskog tijela, organa i organskih sustava.

Ana Mutić mag.med.techn.

Galerija

Go to Top