Accessibility Tools

San i odmor

Radionica „San i odmor“

Učenici 5.b razreda Ivana Curiš, Ivana Švelec, Leon Sobočan, Paola Marić, Tia Turkalj, Maja Šimičić, Anđelko Sučić, Helena Vrabec i Paula Štefančić pod mentorstvom profesorice Monike Lovrek Seničić  1. prosinca 2023. godine održali su radionicu pod nazivom “San i Odmor” u Strojarsko tehničkoj školi Fausta Vrančića.

Kako prezentacija ne bi bila samo formalno izlaganje činjenica učenici su osmislili niz aktivnosti koje su poticale sudjelovanje i angažman svih sudionika radionice. Željeli su da radionica bude interaktivna i korisna za učenike 4. razreda.

Na početku su postavljena pitanja koja su potaknula razmišljanje o važnosti sna i odmora. Zatim su prezentirali različite aspekte tema, poput faze sna, zdravstvenih beneficija odmora i tehnika opuštanja. Kroz primjere iz svakodnevnog života, pokušali su približiti temu sudionicima. Nakon završetka prezentacije, otvoren je prostor za pitanja i raspravu.

Kroz ovu radionicu, osim što su prenijeli važne informacije o važnosti sna i odmora, također su razvili svoje vještine javnog nastupa, timskog rada i komunikacije. Osjećali su se ponosno što su mogli podijeliti svoje znanje s drugima.

Monika Lovrek Seničić i Paola Štefančić

Galerija

Go to Top