Accessibility Tools

Vinogradska za Ukrajinu

17.3. – 25.3. 2022.

Humanitarna akcija

VINOGRADSKA ZA UKRAJINU

U sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Mlinarska Volonterski klub Vinogradska u suradnji s Crvenim križem Zagreb organizirao je humanitarnu akciju po nazivom VINOGRADSKA ZA UKRAJINU.

U razdoblju od 17. do 25. ožujka 2022. na dvije lokacije naše Škole (Pučko otvoreno učilište i Vinogradska 29) učenici i nastavnici donosili su sve potrebno da bi se popunili prehrambeni, higijenski i dječji paketi.

Dana, 4. travnja 2022. sve prikupljene pakete učenici volonteri i nastavnice Dubravka Protić, Tatjana Antičević i Milica Mikecin dostavili su u  skladište Crvenog križa Zagreb u Hainzelovoj ulici, koji će humanitarnu pomoć proslijediti izbjeglima iz Ukrajine.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali – pokazali smo solidarnost i veliko srce naše Vinogradske škole.


17.3. – 25.3. 2022.

Humanitarna akcija

VINOGRADSKA ZA UKRAJINU

DRAGI UČENICI I NASTAVNICI!

U sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Mlinarska Volonterski klub Vinogradska poziva vas na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Vinogradska za Ukrajinu u suradnji s Crvenim križem Zagreb, koja će se održati 17. – 25. ožujka 2022. u našoj Školi (Pučko otvoreno učilište i Vinogradska 29).

Crveni križ Zagreb prikuplja tri vrste artikala: prehrambene, higijenske i dječje.

Molimo učenike i nastavnike da se odazovu ovoj akciji i prema svojim mogućnostima doniraju jedan ili više artikala. Kutija za prikupljanje doniranih artikala nalazi se u knjižnici Škole.

Za sve potrebne informacije obratite se nastavnicama Dubravki ProtićTatjani Antičević i Milici Mikecin.

Poziv za akciju možete pogledati ovdje.

Galerija

Go to Top